• FORELDREUNDERSØKELSEN 2021

30/12/2021

Denne vil bli godt jobba med. Og dere vil høre fra oss vedr dette gjennom neste halvår. Deltagelsen ble på 73.8 %.

• Bente er på plass som ny daglig leder:)

30/12/2021

Eg starta mandag 29.november. Det er mye som er nytt og som eg må sette meg inn i. Men eg storkoser meg og er blitt tatt godt imot av små og store. Ta kontakt med meg om det skulle være behov for det:)

Tlf: 45950657 eller 98453055.

• SPRÅKSATSING I KVALA BARNEHAGE 2021-2024.

30/12/2021

Halvparten av barnehagene i haugesund kommune er med på dette prosjektet. Målet er som me alt annet prosjektarbeid å styrke språk kompetansen

• Tonje:)

30/12/2021

Tonje Gregersen er ekstra hos oss. Hun er på Vepsebolet og vi jubler for en ekstra person:)

• Planleggingsdag 25.04. 2022.

17/03/2022

Minner om at neste planleggingsdag blir MANDAG 25.APRIL. Barnehagen er da stengt.

• Sommerferie 2022

17/03/2022

Vi minner om fristen for innlevering av sommerferielappen FREDAG 8.april.

Vi viser til barnehagens vedtekter pkt.6
    "Alle barn skal ha 4 uker ferie i løpet av barnehageåret. 3 av ukene skal barnet ha sammenhengende i perioden 20.juni-20.august. Søknad om å avvikle ferien i et annet tidsrom kan innvilges av daglig leder dersom det kan skje uten ekstra kostnader for barnehagen. Søknad om dette skal leveres til daglig leder i god tid."

• STAFETTLOGG

25/08/2014

For mer informasjon, se LINKER

• Mattilbudet i Kvala barnehage

18/03/2015

Et lite hefte som forteller litt om mattilbudet i Kvala barnehage.

Mat og måltidets betydning er en viktig del av det pedagogiske tilbudet i barnehagen. Måltidene skal være preget av klare rammer, hygge og ikke minst sunn og god mat.

• Reviderte vedtekter

23/08/2016

Styret godkjente 18.08.16 revidering av barnehagens vedtekter. Vedtektene har vært til uttalelse hos PBL og i barnehagens Samarbeidsutvalg. Innspill fra disse er hensyntatt.

Vedtektene kan lastes ned eller leses under "dokumenter".

• Hodelus (Pediculus Capitis)

30/09/2009

Hodelus blir mer og mer vanlig, og det kan ofte være vanskelig å bli kvitt lusa. Men har hårlengden noe å si i forhold til hvor lett det er å få lus? Her er tips som kan være greie å merke seg. Artikkelen er aktuell nå i høstmånedene, da det statistisk sett er flest tilfeller av lus, både i barnehager og skoler. Det har vert noen få tilfeller hos oss i høst. Vi ønsker å opplyse flest nulig om hva dette er og hvordan det smitter og hvordan du blir kvitt det. Les artikkelen, den er informativ!

• Tips til hvordan man kan unngå å bli smittet av fo

22/10/2008

Forkjølelse kommer dessverre like sikkert som den første snøen. Her følger gode tips til hvordan du på en enkel måte kan forebygge smitte.

• Foreldreskriv - Øyeinfeksjon

09/10/2008

Øyekatarr kan smitte raskt i en barnehage. Her er et nyttig skriv til foreldrene.

• Foreldreskriv - Oppkast og diare

09/10/2008

Dette er et oppsalg til alle foreldre når det går oppkast og diare i barnehagen. God og rask informasjon kan stoppe en "epidemi".

• Barnehagens første pensjonist

10/03/2021

• Barn og klær

09/10/2008

Barnas påkledning er viktig for deres trivsel. Mange opplever uenighet i barnehagen og med foreldrene rundt hva som er viktig i forhold til barnas klær.

• Solvettregler for barnehager

17/09/2012

Det er viktig å ta noen forholdsregler når solen står på om sommeren. Her finner du gode råd.

Om sommeren er barnehagebarna mye ute. Det er derfor viktig at barnehagen har et bevisst forhold til hvor mye barna utsettes for sol og tar noen forholdsregler. Barn har tynnere hud enn voksne og trenger ekstra beskyttelse, dessuten har de dårligere varmeregulering og kan lettere bli overopphetet.

• Mat og matvaner – kostråd for store og små

06/10/2008

Riktig ernæring er en forutsetning for barnets vekst og utvikling. Her finner du gode råd for kosthold og barn.

• Matvareallergi og matvareintoleranse

10/06/2008

Dette er en startside for store mengder informasjon rundt temaet matvareallergi og matvareintoleranse. Her er nyttig informasjon og informative lenker.

• Falsk krupp

10/06/2008

Falsk krupp er en virussykdom. Vår lege har nyttig informasjon om smittemåte, behandling og hvor lenge man bør holde seg hjemme.